Lever Landlig

Veldig kjekt at du klikker innom bloggen min. Eg er veldig ny i bloggverda, men ønsker å prøve meg litt fram på seine kvelder. Eg bur idyllisk til på ei øy i nærleiken av Bergen. Eg elsker det landlige liv, og prøver å skape det trygt og godt rundt meg. Eg er mamma til 3 søte små, og er for tida heimeverande med yngstemann, som vart fødd i mars. Eg vert glad for kommentarer frå deg som kikker innom :) Eg blogger om livet rundt meg - barn, mat, hus og hage.

tysdag 22. juni 2010

Eg prøver og prøver, men får ikkje heilt til å laste opp bilder frå nettet. Det kjem opp at eg skal trykke inn ei nettadresse. Kva skal eg skrive der? Korleis kan eg hente eit bilde på nettet? Håper nokon kan hjelpe.
Vanskeleg å hente dei på min egen mac òg. Det er så mange bilder at det tar for lang tid å bla igjennom for maskina. Trur eg sal lage meg eit eige blogg-bilde-arkiv. Vert gjerne lettare då.

2 kommentarer:

 1. Heisann, og velkommen in i bloggverdenen! :)

  Jeg er temmelig fersk selv, og har heller ikke skjønt hvordan man laster opp bilder fra nett- desverre.. Har egentlig ikke hatt behovet heller, men prøvde jo da jeg la ut linkene til Give Away`s på siden min. Siden jeg ikke klarte det, høyreklikket jeg bildet til konkurransen og lagret det på min egen pc. Da fikk jeg hentet det ut igjen (etter å ha lagt det i min egen bloggmappe så de var enkle å finne frem igjen)og lastet det opp på siden min. Det er litt å sette seg inn i ja, men vi får det vel til etterhvert. :)

  Lykke til med bloggingen! Setter meg opp som følger jeg, så blir det spennende å se hvordan det går hos deg etterhvert. Ta gjerne turen innom meg også, og ønsker du følge meg blir jeg jo selvfølgelig veldig glad. Har enn så lenge kun en, men man blir vel forhåpentligvis mer kjent rundt omkring etterhvert som man tusler rundt.

  Ønsker deg en super helg! =D

  SvarSlett
 2. Om du lagar deg eit Picasa eller Flickr album, så kan du lagre bildene dine der.
  Når du så høgreklikker på eit bilde, går på egenskaper, så får du opp ei nettadresse på bildet. Den adressa legg du inn der dei ber om nettadresse.
  Håpar dette var forståeleg, ellers så skal eg prøve å forklare det betre.

  Ha ein fin dag. :)

  SvarSlett