Lever Landlig

Veldig kjekt at du klikker innom bloggen min. Eg er veldig ny i bloggverda, men ønsker å prøve meg litt fram på seine kvelder. Eg bur idyllisk til på ei øy i nærleiken av Bergen. Eg elsker det landlige liv, og prøver å skape det trygt og godt rundt meg. Eg er mamma til 3 søte små, og er for tida heimeverande med yngstemann, som vart fødd i mars. Eg vert glad for kommentarer frå deg som kikker innom :) Eg blogger om livet rundt meg - barn, mat, hus og hage.

søndag 8. august 2010

Årets bringebær


Årets bringebær
Originally uploaded by leverlandlig
Sjå kva eg fekk tak i i går!
Kjøpte meg ein heil kasse med bringebær.
Liker å ha bringebær på kaker, i smoothie og på is. Er mykje meir glad i bringebær enn jordbær, og i år passer jo det bra. Kan ikkje ete jordbær grunna amming. Det gjer meg faktisk ingenting, så lenge eg har bringebær.
Dagens dessert var vaniljeis med sjokoladebiter og rørte bringebær.
NAAAAAAAAAAMMMMMMMMM

Ha ei fin veke alle saman :)

2 kommentarer:

 1. Er veldig glad i bringebær jeg også.
  Deilig til sjokoladekake, på brødskiva, alene og alt det du nevner. Hmm...
  Har hatt en liten porsjon bringebær i kveld jeg også. Resten har jeg gjemt til de to søte små til frokost.
  Ha ei fin uke
  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Så koselig blogg du har! Så på en kommentar at du har lyst på en drivved-liknende stige. Jeg var på utkikk etter det LENGE og til slutt lagde jeg en selv. Gikk på stranda og samlet drivved (det var gjort på 5 min.) og knakk dem opp i passlige lengder. Så surret jeg dem sammen og vips :)

  Bilder på Mammasport: http://mammasport.blogspot.com/2010/08/hjemmelaget-stige.html

  Jeg har spist MASSE jordbær mens jeg ammet mine uten problem, men det er jo greit å prøve seg fram med små mengder først :)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett