Lever Landlig

Veldig kjekt at du klikker innom bloggen min. Eg er veldig ny i bloggverda, men ønsker å prøve meg litt fram på seine kvelder. Eg bur idyllisk til på ei øy i nærleiken av Bergen. Eg elsker det landlige liv, og prøver å skape det trygt og godt rundt meg. Eg er mamma til 3 søte små, og er for tida heimeverande med yngstemann, som vart fødd i mars. Eg vert glad for kommentarer frå deg som kikker innom :) Eg blogger om livet rundt meg - barn, mat, hus og hage.

laurdag 2. oktober 2010

Stoler frå Oldemor


Tidlegare i sommer fekk eg to stoler av mi sviger-oldemor ( om det er noko som heiter...) Synest dei var veldig fine. Dei er slitte og godt brukte. Sviger-oldemor brukte dei som kjøkkenstoler då dei stifta heim for 70 år sida. Eg vil ha dei kvite for at dei skal passe best mulig inn her i huset. Skal prøve å pusse dei litt med sandpapir så den slitne looken blir beholdt. Er spent på korleis resultatet blir. Elsker stoler med rundt sete.

4 kommentarer:

 1. Hei høpp!!!Nydelige stoler..dine lodd er registrert,og takk for at du vil være med på min give away,lykke til!!Ha en fin søndag..Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Hei
  Kjempefine stoler.
  Jeg har bare muggen,arvet den etter mora mi.
  Så heldig du er som har servise i den serien.

  Likte bildet i headern din så godt. Så trolige søte tær.
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 3. Vakre! Tror ikke jeg hadde turt male disse selv, for de er jo så skjønne som de er også. Venter spent på resultatet. :)

  SvarSlett
 4. Utrolig flotte stoler, og kjempefin blogg. Gleder meg til å følge deg videre. Klem

  SvarSlett