Lever Landlig

Veldig kjekt at du klikker innom bloggen min. Eg er veldig ny i bloggverda, men ønsker å prøve meg litt fram på seine kvelder. Eg bur idyllisk til på ei øy i nærleiken av Bergen. Eg elsker det landlige liv, og prøver å skape det trygt og godt rundt meg. Eg er mamma til 3 søte små, og er for tida heimeverande med yngstemann, som vart fødd i mars. Eg vert glad for kommentarer frå deg som kikker innom :) Eg blogger om livet rundt meg - barn, mat, hus og hage.

torsdag 30. september 2010

Endelig på tide med litt lyng....


Margerittane mine står nesten like fint utafor døra enno. Er egentlig litt lei dei, men eg føler ikkje eg kan kaste dei når dei står så fint...Eg er i haustmodus, og ønsker meg lyng og andre fine haust- og vinterplanter. Må vente litt til før eg bytter ut alle plantane, men eit lite tilskudd vart det no her.

I dag har eg starta på eit maleprosjekt. Kjem meir om det seinere. No er det mat-tid for både minstemann og meg. Ha ein fin dag.

4 kommentarer:

 1. Hei igjen. :)
  Håper den lille er i bedre form. Kos å høre du er en av de som setter pris på de gode øyeblikk og hverdagsgleder. Det ligger så mye godt i de små glimtene i livet. Takk for at du ble med på lotteriet mitt også. To lodd er registrert, og tvi tvi til deg. :)

  Natthilsen fra Huldra

  SvarSlett
 2. Mine sommerblomster så ikke nut så jeg kunne kaste mine med god samviyyighet. Lyng er kjøpt inn og gresskar pryder trappa.
  ha en fin helg.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 3. som meg du...jeg har slitt med å kaste sommerblomstene mine..og liker å gjøre det sent.:-) er ikke så glad i lyng..men nå har jeg også fått en liten en ute.:-) Og sommerblomstenen gikk i søpla i dag.:-)

  fortsatt god helg til deg

  herlig headerbilde du har

  SvarSlett
 4. Hei du. Så mld din på bloggen min nå ang Hunterstøvlene. De er i str 39. Skal ha 600 kr for de. Hatt de på to ganger:)

  SvarSlett