Lever Landlig

Veldig kjekt at du klikker innom bloggen min. Eg er veldig ny i bloggverda, men ønsker å prøve meg litt fram på seine kvelder. Eg bur idyllisk til på ei øy i nærleiken av Bergen. Eg elsker det landlige liv, og prøver å skape det trygt og godt rundt meg. Eg er mamma til 3 søte små, og er for tida heimeverande med yngstemann, som vart fødd i mars. Eg vert glad for kommentarer frå deg som kikker innom :) Eg blogger om livet rundt meg - barn, mat, hus og hage.

laurdag 13. november 2010

Fine stiger...

Har vært på utkikk etter ein stige til å ha på badet i lengre tid... Plutselig kom eg over nokre fine stiger, og plutselig kom eg i eit dillemma. Dei hadde nemleg både kvite og brune stiger. Når eg endelig fann dei var det altså valgmuligheter... Eg klarte rett og slett ikkje bestemme meg, så eg kjøpte like godt begge. Tenkte det var fint med den brune på badet og den kvite i gangen ved sida av den fine, kvite benken min.

Vart etterkvart litt i stuss. Er det baderomstilbehør, eller er det ok å ha med ulikt stæsj i ein gang? Fint om de vil komme med litt tilbakemeldinger. No har me hatt frost nokre veker, og då hengde eg opp nokre gamle, slitte skøyter. Synest det er litt koselig.
(om eg føler eg ikkje kan ha den der meir, gr at det vert for mykje baderelaterte tanker kvar gang eg passerer, flytter eg den berre til badet i 2. etg. Me får sjå kva tida bringer....)

Vil samtidig få nytte muligheten til å ønske dykk alle ein fin helg, og huske å bruke tid saman med far på søndag. Det skal nemleg eg :)

6 kommentarer:

 1. Så klart det er lov til å ha de hvor du vil! Det er nettopp det som gir personlighet i et hjem; at man gjør med det som man ønsker, og ikke er "låst" til normer og regler.
  Valget om den brune på badet og den hvite i gangen var så absolutt flott. Lekkert! :)

  SvarSlett
 2. Så koselig at du ble følger,og er med i giveawayen min!
  Jeg er din 11. følger!
  Gleder meg til å bli bedre kjent med deg!
  Koselig blogg!Tøff stige!Du kan trygt ha det "stasjet " i gangen!
  Knall fint syns eg.
  Store klem fra Sol

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye ...du vant 3 premien her hos meg og så fort jeg får adressen din kommer de 2 søte hjemmelagede lysestakene i posten til deg :o)


  Du kan sende den på min mail: z-ba@online.no

  STOR klem fra Babsy

  SvarSlett
 4. Hei.takk for hyggelig kommentar inne hos meg:) Hyggelig når en får slike flotte tilbakemeldinger. Det er Camilla med bloggen Villa Greve som har hjulpet meg med å komme igang med bloggen. Når jeg linket til bilder så blir de automatisk i den samme størrelsen, kan dessverre ikke gi noe godt svar på det, men du kan jo spørre Camilla, hun er ihvertfall veldig hyggelig og flink:) Ser på høyresiden din at du er med på hennes give away så ta kontakt med henne.
  Hyggelig å følge bloggen din, ha en fin kommende uke.

  Marianne

  SvarSlett
 5. Flotte stiger du har kjøpt og så lekkert du har pyntet dem.
  Har også kjøpt meg en hvit stige som jeg har tenkt å ha på kjøkkenet.
  Ønsker deg en fortsatt fin uke.
  Klem Mio

  SvarSlett
 6. Så søte stiger. Det brune hjerte var så nydelig:) la meg til som følger hos deg jeg:) Håper du får en koselig førjulstid<3 Ps. vi har jule giveaway på vår blogg, vinneren trekkes 23 desember. Søte premier fra Green gate<3 klem fra Myrullpiken<3<3

  SvarSlett