Lever Landlig

Veldig kjekt at du klikker innom bloggen min. Eg er veldig ny i bloggverda, men ønsker å prøve meg litt fram på seine kvelder. Eg bur idyllisk til på ei øy i nærleiken av Bergen. Eg elsker det landlige liv, og prøver å skape det trygt og godt rundt meg. Eg er mamma til 3 søte små, og er for tida heimeverande med yngstemann, som vart fødd i mars. Eg vert glad for kommentarer frå deg som kikker innom :) Eg blogger om livet rundt meg - barn, mat, hus og hage.

måndag 12. juli 2010

Prinsessekake


P7072042
Originally uploaded by leverlandlig
Eldste jenta mi hadde besøk av ei vennine for nokre dager sidan. Då måtte me kose oss med nokre ekstra godt. Eg er glad i å bake, så då vart det ei god prinsessekake med deilig vaniljekrem i.

7 kommentarer:

 1. Hei :)
  Så koselig at du har lagt deg til som følger hos meg, og tvi tvi i giveawayen min!
  Lykke til med bloggen, og bare spør hvis det er noe du lurer på. Er fersking selv, men har da plukket opp litt her og litt der. Moseplassen har forresten mange gode tips til sånne som oss,hihi :)
  Sommerklem fra Lise

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Hei igjen.
  Jeg driver å forbereder til morgendagens trekning. Du skrev at du skulle ha 2 lodd, men jeg kan ikke se at du faktisk har lagt deg til som følger? Mulig noe er feil med følger-boksen? Så foreløbig blir det bare 1 lodd.

  SvarSlett
 4. Hei hei. Eg har svart deg på bloggen din. Kjem opp for meg at eg er blitt din følger. Prøver ikkje å lure deg altså.... Eg ligg som nr 2 med upersonleg bilde. Kommentaren min ligg under artikkelen med dei utruleg koselige hagemøblene :)

  SvarSlett
 5. Du kan jo evt gå inn på profilen min å sjekke der òg :)
  Masse lukke til med trekninga.

  SvarSlett
 6. Jeg fant deg, og du har vunnet 1.premien! Har sendt deg mail :)

  SvarSlett
 7. Å prinsessekake, noe så godt, er det mulig å få oppskriften??? pliz..... La meg til som følger hos deg, har selv en gangske nystartet blogg, mange hyggelige mennesker her inne og mange flotte blogger å følge. Velkommen inn til meg også.

  Marianne

  SvarSlett