Lever Landlig

Veldig kjekt at du klikker innom bloggen min. Eg er veldig ny i bloggverda, men ønsker å prøve meg litt fram på seine kvelder. Eg bur idyllisk til på ei øy i nærleiken av Bergen. Eg elsker det landlige liv, og prøver å skape det trygt og godt rundt meg. Eg er mamma til 3 søte små, og er for tida heimeverande med yngstemann, som vart fødd i mars. Eg vert glad for kommentarer frå deg som kikker innom :) Eg blogger om livet rundt meg - barn, mat, hus og hage.

laurdag 31. juli 2010

Bryllupsdag :)


P6211866
Originally uploaded by leverlandlig
Hei igjen.

Blir litt sporadisk no i ferien. Mannen min er ein handyman og har laga fine hyller til meg utafor ytterdøra. Her er eit bilde av øverste hylle.

I morgon har me bryllupsdag. Må finne på noko kjekt då.
Korleis feirer du bryllupsdag?

1 kommentar:

  1. Koselig hylleplass det. :)

    Gratulerer så mye med dagen som var! Håper dere fant på noe hyggelig sammen. :)

    Vi har vært gift i to år, men har faktisk ikke feiret det noe spesielt. Tror vi gir hverandre såpass mye glede og oppmerksomhet i hverdagen at vi rett og slett glemmer å tenke så mye på datofeiringen. I år falt datoen sammen med flyttedatoen til den ene sønnen vår, så da ble det sjauing og pizza på flyttemannskapet den dagen. På hjemvei leide vi rett og slett en film, og satt og slappet av inntil hverandre på sofaen med den. Helt greit for min del, så får vi heller fokusere på datoene når vi får noen år på baken sammen. :)

    SvarSlett