Lever Landlig

Veldig kjekt at du klikker innom bloggen min. Eg er veldig ny i bloggverda, men ønsker å prøve meg litt fram på seine kvelder. Eg bur idyllisk til på ei øy i nærleiken av Bergen. Eg elsker det landlige liv, og prøver å skape det trygt og godt rundt meg. Eg er mamma til 3 søte små, og er for tida heimeverande med yngstemann, som vart fødd i mars. Eg vert glad for kommentarer frå deg som kikker innom :) Eg blogger om livet rundt meg - barn, mat, hus og hage.

torsdag 15. juli 2010

Storfamilie

Denne veka har me passa to tantejenter i to dager. Dei er på alder med mine egne jenter og leikar veldig fint saman. Dei har hatt det travelt med bl.a å bygge hytter, lage det koselig i senga der dei skulle sove, lage eige leikerom til alle dokkene og bamsane i huset, plukka både rips og jordbær i frå hagen, leika i vannspredaren og med andre sommerleiker ute, spela spel og sett ORPS på film. Eg likar meg godt når eg har mykje folk rundt meg, og det er mennesker som sèt pris på mitt nærver.

Eg er som sagt glad i å lage mat, så me har kosa oss med mykje godt. Jentene nytte blandt anna iskald jordbærsmoothie i hagen på den store plenen vår. Me har hatt ein nydleleg sommardag på Vestlandet i dag, så det er berre å nyte det.

Då søstra mi var ferdig på jobb kom ho og ein nevø innom på middag. Me var åtte personar rundt middagsbordet, og det var koselig. Har alltid drømt om å ha ein stor familie sjølv, men ser jo at det faktisk er litt meir jobb med fem barn enn med tre. I allefall veldig kjekt å få låne andre sine nokre dager i ny og ne.

Har du gode oppskrifter på smoothie? Eg lager mykje bringebær, blåbær eller jordbærsmoothie fordi det er dei bæra me har størst tilgang på, men kom gjerne med gode oppskrifter på andre gode alternativ:

No er det visst på tide å legge seg etterkvart.

Ha ein strålende dag i morgon :)

2 kommentarer:

 1. Hei igjen :)
  Er vist helt svimete om dagen, hi hi :) Jeg får alle kommentarer inn på innboksen min, så jeg har jo seff "svart" på din kommentar der (som mail). Sånn var det. Men det jeg skrev i denne "mailen" var....At jeg fant deg i følgerboksen min, men da hadde jeg(og samboeren) allerede trukket vinnerne, og du vant 1.premien, på tross av at jeg bare ga deg 1 lodd! Hvis ikke det er vinnerlykke,så vet ikke jeg :)Gratulere så mye :)
  Send meg navn og mailadr til thohan02@online.no Merk. 1 premie
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med vinnerlykken! :)

  Her ligger det inspirasjon til masse ingredienser til smoothies:
  http://www.frukt.no/artikkel.aspx?artid=8542

  Høres ut som dere har hatt det veldig hyggelig med "storfamilie"- dager. Godt når man er mange, men det er også godt med små pustepauser og egentid. Er litt sånn opp og ned her hos oss også, med alle eller ingen. Kos begge deler ja. :)

  SvarSlett